Vakantie huizen en appartementen met zwembad Marken
Vakantiehuizen agriturismo Marche Italie


Vakantiehuizen Italie agriturismo Marche

In het hart van Midden Italië een prachtige locatie met alle comfort, prachtige accommodaties, jong, vriendelijk en informele sfeer, een gezellig restaurant alleen voor onze gasten met een uitstekende keuken, een groot zwembad omgeven door een park met bossen en velden en met een spectaculair 300 graden uitzicht over de wandeling heuvels en het Sibillini gebergte, een prachtig uitzicht op het Italiaanse landschap. Er zijn vijf gebouwen verdeeld over zes vakantiehuizen. Vakantiehuizen met prijzen van € 445,00 tot € 1495,00 per week voor het hele gezin.
In het restaurant organiseren we kookcursussen, wijnproeverijen of diners, koken samen met de gasten zoals koken thuis.

vakantie Marche Italie

Mooie Marche vakantiehuizen met zwembad

In de regio de Marken (Le Marche) in Italië ligt agriturismo Caravanserraglio, een groot landgoed met verschillende vrijstaande vakantiewoningen, voorheen een grote boerderij bestaande uit meerdere huizen voor de veschillende families. Gelegen nabij Tolentino in een prachtig landschap in de uitlopers van de Monti Sibillini biedt deze plek alle mogelijkheden voor een heerlijke Marche vakantie.

Op het landgoed van Caravanserraglio staan vier in authentieke staat gerestaureerde landhuizen - midden in een beschermd natuurgebied - in een van de mooiste, nog ongerepte locaties, de provincie Le Marche in midden Italië. Het landgoed van Caravanserraglio biedt een beeldschoon uitzicht op het typische Marche landschap en heeft een grote tuin en park (100.000 m2) elk van de vrijstaande vakantiehuizen en de appartementen hebben een prive tuin met veranda.

Eeuwenoude eiken zorgen voor koele schaduw evenals de vele olijfbomen. Tijdens de zomer en herfstmaanden kunnen gasten heerlijk fruit plukken in de grote fruitboomgaard.
vakantiehuizen met zwembad in Sibillijnse Bergen
Caravanserraglio biedt adembenemende uitzichten van het prachtige 360° panorama over de vallei en de golvende heuvels en de Sibillijnse Bergen. vakantie huizen en appartementen met zwembad Marche Italie Agriturismo Caravanserraglio beschikt over verschillende vrijstaande Marche vakantiehuizen en Marche appartementen met elk een eigen entree. De appartementen zijn volledig gerestaureerd, elk voorzien van een prive tuin met veranda, een volledig ingerichte keuken en comfortabele badkamers met bad/douche, wasbak, bidet en toilet. Handdoeken, lakens en dekens worden door ons voorzien.

vakantie huizen en appartementen met zwembad Marche Italie
Caravanserraglio Via Colli 10
Serrapetrona MC
3338492998
Prijzen van 25€ tot 45€ per nacht per persoon, Rating: 5 stars
Gemiddelde beoordeling Caravanserraglio.com
is 4.8 Ster uit 5 sterren - gebaseerd op 27 Recensie
vakantie huizen en appartementen met zwembad Marche Italie

mail contact us at info@caravanserraglio.com
Tel. +39 333 8492998
Vakantiehuizen Marche | Marche vakantiehuizen | Vakantiehuis Marche
Marche vakantiehuis | Marche vakantie | Vakantie Marche
Vakantiehuizen Italie | Italie vakantiehuizen | Italie vakantiehuis
Vakantiehuis Italie | Vakantiehuizen Marche Italie | Marche Italie vakantiehuizen
Italie Marche | Marche Italie vakantiehuizen met zwembad in Sibillijnse Bergen