Marche vakantie vakantiehuizen in Italie
Italiaanse Marche vakantie

vakantie huizen en appartementen met zwembad
Vakantiehuizen ItaliŽ agriturismo Marche

vakantie in marche
Marche is ook voor Italianen de regio voor vakantie
Vakantie in het mooie Marche Italië
Marche vakantie Italië
Marche vakantie Italië
Bekijk onze nieuwe video over vakantie in Marche Italie
Onze video over vakantie in Marche, Italie.

Marche, in Italie, is de ideale plek voor vakantie

In de regio de Marken (Le Marche) in Italië ligt agriturismo Caravanserraglio, een groot landgoed met verschillende vrijstaande vakantiewoningen, voorheen een grote boerderij bestaande uit meerdere huizen voor de veschillende families. Gelegen nabij Tolentino in een prachtig landschap in de uitlopers van de Monti Sibillini biedt deze plek alle mogelijkheden voor een heerlijke Marche vakantie.

Op het landgoed van Caravanserraglio staan vier in authentieke staat gerestaureerde landhuizen - midden in een beschermd natuurgebied - in een van de mooiste, nog ongerepte locaties, de provincie Le Marche in midden Italië. Het landgoed van Caravanserraglio biedt een beeldschoon uitzicht op het typische Marche landschap en heeft een grote tuin en park (100.000 m2) elk van de vrijstaande vakantiehuizen en de appartementen hebben een prive tuin met veranda.

Eeuwenoude eiken zorgen voor koele schaduw evenals de vele olijfbomen. Tijdens de zomer en herfstmaanden kunnen gasten heerlijk fruit plukken in de grote fruitboomgaard.

Caravanserraglio biedt adembenemende uitzichten van het prachtige 360į panorama over de vallei en de golvende heuvels en de Sibillijnse Bergen.

Agriturismo Caravanserraglio beschikt over verschillende vrijstaande Marche vakantiehuizen en Marche appartementen met elk een eigen entree. De appartementen zijn volledig gerestaureerd, elk voorzien van een prive tuin met veranda, een volledig ingerichte keuken en comfortabele badkamers met bad/douche, wasbak, bidet en toilet. Handdoeken, lakens en dekens worden door ons voorzien.

Marche vakantie, Italië
Ideale vakantie Marche voor kinderen
 Stijlvolle Marche vakantie Italië
Stijlvolle vakantie in Marche, Italië
Eigen Italiaanse tuin Marche vakantie
Prive tuin met veranda voor vakantie in Marche, Italië
Natuurpark Sibillijnse bergen Marche vakantie
Mooi groot zwembad, met prachtig uitzicht vakantie Marche
Nieuwe inspiratie en krachten tijdens Marche vakantie
Rust en schoonheid vakantie Marche, Italië
Ontdek het moois van Marche tijdens Marche vakantie
Historische monumenten in vakantie Marche Italie