Biologische boerderij in Marche met de teelt van appels

Biologische boerderij in Marche met de teelt van appels: Mela rosa gentile dei Sibillini.

Caravanserraglio for Artists, Lovers and Travelers

Een magische plek met een jonge en informele sfeer, een biologische boerderij in de Sibillini National Park, tussen de bossen, wijngaarden en groene weiden voor paarden. Een groep van vijf huizen verdeeld in zes prachtige appartementen, een groot park met eiken en in het midden een mooi en groot zwembad, een restaurant met biologische producten, en een dansvloer met uitzicht op een prachtig uitzicht en ongeveer alles, zoals een stilte om indruk op uw oren.

Biologische boerderij

De boerderij Caravanserraglio heeft, naast de activiteit van gastvrijheid voor vakanties, een hele agrarische activiteit.

De boerderij is verdeeld in een ongelooflijk schilderachtige locatie bovenop een heuvel aan 500m. hoogte, een gebied van ongeveer 5 ha akkerland en boomgaard, en zoals velen in het bos. De boerderij is volledig omringd door bossen en wijngaarden, ver weg van elke vorm van vervuiling door stedelijke beschaving. Opgericht als een centrum voor het fokken en trainen van paarden, sindsdien een aantal evoluties, nu de activiteit is verdeeld tussen de agrarische een deel van de biologische teelt van fruit, en activiteiten die draaien rond de boerderij gastvrijheid.Mele rosa coltivazione biologica

Mele rosa coltivazione biologica

Mele rosa coltivazione biologica

Mele rosa coltivazione biologica

Mele rosa coltivazione biologica
Country house with organic farming and orchard

The organic orchard

De boomgaard van ongeveer duizend planten bestaat voornamelijk uit appels, we hebben ongeveer dertig verschillende appelvariëteiten in de oude behoud natuurlijke, zoals de Sibillini roze appel, appelen met gemalen poly en meer schil dik, resistente appels geschikt voor de teelt van biologisch en natuurlijk onderhouden zonder koude opslag
We groeien ook. peren, abrikozen, pruimen, perziken, vijgen, kersen en bramen. De vrucht geproduceerd, self-gecertificeerde biologische, volgen we zorgvuldig onze specificatie (We vrijwillig verliet het mechanisme AMAB certificering samen met vele andere lokale boeren in 2015) is deels direct verkocht de boerderij tot markten en via internet, en deels omgezet in conserven en jam, die in uw ontbijt kan worden genoten bij de Caravanserai.

guarda dettagli »

Mele rosa coltivazione biologica


De boerderij ligt op een ongelooflijk panoramische positie op een heuvel op 500 meter. hoogte boven het zeeniveau. Het bedrijf omvat een gebied van ongeveer 10 ha landbouwgrond en boomgaard, omgeven door bossen, ver van elke vorm van vervuiling door verstedelijkte beschaving. Geboren als een fok- en trainingscentrum voor paarden, door de jaren heen door verschillende evoluties heen gegaan, is het nu verdeeld tussen het agrarische deel van de biologische fruitteelt en de activiteiten die rond de boerderij en gastvrijheid trekken..

De grote biologische moestuin serveert het restaurant, maar in het hoogseizoen is dit niet genoeg voor alle gasten. De verzorging van dieren, tegenwoordig teruggebracht in aantal, is niet langer een echte baan, ook al blijft het een verplichting en we beschouwen het als een aangename verbintenis.

Vendita Mele dei Sibillini

Tango

Wij verkopen rechtstreeks, zonder tussenpersonen met een minimale hoeveelheid van honderd kilo, kan de levering plaatsvinden op de boerderij door afspraak of rechtstreeks aan uw deur door een koerier.

Guarda i dettagli »

De verzorging van de boomgaard en het platteland in sommige seizoenen grijpt de meeste van onze tijd, snoeien, uitdunnen, oogsten zijn activiteiten die al onze tijd nodig hebben, ook al hebben we de nieuwste apparatuur zoals tractoren, frezen, sproeiers. Elk seizoen heeft zijn verplichtingen en ritmes. Als u wilt helpen of te leren bijvoorbeeld te doen; enten, snoeien, de zorg voor de tuin en nog veel meer in contact komen met ons, beseffen dat als ze zeiden dat de grootouders dat de aarde "laag.".

mail contact us at info@caravanserraglio.com
Tel. +39 333 8492998