Italiaanse zomervakantie, zon, eten, wijnen en spelende kinderen bij het zwembad in Marche Italie
vakantie huizen en appartementen met zwembad in agriturismo Marche


Vakantiehuizen Italie agriturismo Marche

In de regio de Marken (Le Marche) in Italië ligt agriturismo Caravanserraglio, een groot landgoed met verschillende vrijstaande vakantiewoningen, voorheen een grote boerderij bestaande uit meerdere huizen voor de veschillende families. Gelegen nabij Tolentino in een prachtig landschap in de uitlopers van de Monti Sibillini biedt deze plek alle mogelijkheden voor een heerlijke Marche vakantie.
Vakantiehuizen agriturismo Marche Sibillini Op het landgoed van Caravanserraglio staan vier in authentieke staat gerestaureerde landhuizen - midden in een beschermd natuurgebied - in een van de mooiste, nog ongerepte locaties, de provincie Le Marche in midden Italië. Het landgoed van Caravanserraglio biedt een beeldschoon uitzicht op het typische Marche landschap en heeft een grote tuin en park (100.000 m2) elk van de vrijstaande vakantiehuizen en de appartementen hebben een prive tuin met veranda.
kinderen bij het zwembad agriturismo Marche Sibillini Eeuwenoude eiken zorgen voor koele schaduw evenals de vele olijfbomen. Tijdens de zomer en herfstmaanden kunnen gasten heerlijk fruit plukken in de grote fruitboomgaard.

Vakantiehuis in Marche Italie

Vakantiehuis in Marche Italie
Vakantiehuis in Marche

Vakantiehuis met zwembad in Marche
Vakantiehuis met zwembad in Marche Italie