Kookschool kookcursussen Marche Italie.

Kookschool in een restaurant, accommodaties in appartementen met zwembad in Marche Italie

Kookcursussen, Kooklessen & Wijn proeven. Fundamentele technieken. Fantastisch eten en wijnen.

U hoeft niet naar een Masterchef aan de klas aan te sluiten. Tijdens de avond een professionele chef-kok zal u laten zien hoe u de geprogrammeerde maaltijd te koken. U kunt deelnemen door te helpen de chef-kok, koken onder zijn leiding, of kies gewoon om naar te kijken en aantekeningen te maken. Het is aan jou. Zodra alles klaar is je zitten aan de tafel om alle gerechten te proeven, samen met de chef-kok.

During the cooking couses we serve dinner only for our residential guests
Country kitchen supper club

We zijn trots om u uit te nodigen om echte zelfgemaakte gerechten te proeven in ons paradijs restaurant in het hart van Italie. Probeer deze nieuwe manier om te dineren met nieuwe vrienden, neem een pauze en leef een unieke sociale ervaring in onze plaats.

Tijdens de kookcruises serveren wij het diner alleen voor onze residentiele gasten. Je hoeft geen Masterchef te zijn om deel te nemen aan de les. 'S Avonds laat een professionele kok je zien hoe je de geprogrammeerde maaltijd klaarmaakt. U kunt deelnemen door de chef-kok te helpen, onder zijn leiding te koken of gewoon te kijken en aantekeningen te maken. Het is aan jou. Als alles klaar is, ga je aan tafel zitten om samen met de chef alle gerechten te proeven.


Cooking in Italy, Marche.
De Intenso kookcursus

De Intenso cursus is voor wie een echte passie heeft voor Italiaans koken in Italie. Elke dag een kookcursus, bezoek naar plaatselijke markten om de ingredienten te kopen, of aromatische kruiden en groenten plukken uit de moestuin. Kooklessen met heerlijke regionale recepten in het restaurant van Agriturismo Caravanserraglio. Het vervoer tijdens de excursies in een nieuwe 8-persoons bus is inbegrepen.
Details Intenso Course

Art Tours in Italy, Marche
Smaak van Marche kunstexcursies kookcursussen Marche Italie

Smaak van Marche combineert Italiaanse kookcursussen met kunstexcursies in Marche, voor als je een passie voor Italiaans koken èn kunst in Italie hebt. Elke dag een kookcursus, of een excursie naar kunststeden en dorpen, bezoek naar plaatselijke markten om de ingredienten te kopen, of aromatische kruiden en groenten plukken uit de moestuin. Kooklessen met heerlijke regionale recepten in het restaurant van Agriturismo Caravanserraglio. Het vervoer tijdens de excursies in een nieuwe 8-persoons bus is inbegrepen.
Details Smaak van Marche kunstexcursies

click here to see all the courses at the Caravanserraglio Agriturismo in Marche

click here to see all the courses and prices

cooking together with new friends

Italiaanse recepten van Caravanserraglio, Een kleine selectie Italiaanse recepten die je kunt proeven in ons restaurant of kunt uitproberen tijdens onze Italiaanse kookcursussen.

Recipes of the Caravanserraglio Cooking School in Marche ItalyRecipes of the Caravanserraglio Cooking School
Het restaurant.

Het restaurant bevindt zich in de voormalige stallen waar, ondanks de restauratie, de rustieke sfeer behouden is. De houten vloer, de meubels en de keramiek vormen, samen met de informele presentatie, het omhulsel van goed verzorgd eten en de filosofie om met liefde voor onze gasten te zorgen.Want uiteindelijk zijn we wat we eten en weten we dat we eten en drinken met onze mond, met onze ogen en met onze oren en de gehele atmosfeer die ons omringd. De producten die we gebruiken komen uit biologische bedrijven en zijn met zorg uitgezocht. Het vlees en de vleeswaren worden nauwkeurig geselecteerd en komen uitsluitend uit de streek. Er is ook veel aandacht voor de keuze van de verschillende kazen, voor de groenten en voor de zelfgemaakte pasta, met het oog op een goed uitgebalanceerd dieet. De wijnen die we schenken bestaan voornamelijk uit lokale wijnen. Het is een bescheiden maar verzorgde selectie.Wij serveren uitsluitend voor onze gasten avondeten. Niet elke dag, maar zoals samen overeengekomen op het moment. We serveren ook vegetarische gerechten. De kookcursussen in restaurant Caravanserraglio zijn inclusief accommodatie. Doe mee met een Italiaanse kookcursus!

cooking met bio producten

bio producten

We maken gebruik van producten die afkomstig zijn uit onze eigen productie of van biologische landbouwbedrijven in het gebied, zijn alle producten die gekozen met de grootste zorg.
Al de verschillende kaassoorten, vlees en andere producten van een lokale producer op 5 km afstand. Wanneer groenten fron onze moestuin zijn niet enoughand we ze te kopen op de lokale markt, geven we veel aandacht voor vegetariërs recepten, de extravergine oliv olie die we gebruiken is uit onze eigen productie. De wijnen die wij bedienen zijn vooral lokaal van onze regio le Marche met een zeer goede selectie. De eetkamer van het restaurant is op de begane grond in de oude stallen, volledig gerestaureerd hoewel het behoud van het rustieke sfeer met houten vloer, meubels en keramiek, samen met de informele presentatie, vormen het decor voor het eten dat is goed verzorgd en de volledige sfeer die omringt ons.

Cooking Courses in Italy
Dolce kookcursussen Marche Italie

Tijdens de Dolce kookcursus heb je genoeg tijd om naast de gezamelijke activiteiten, individueel van je vakantie te genieten. Kooklessen met heerlijke regionale recepten in het restaurant van Agriturismo Caravanserraglio. De lessen worden gehouden in het Engels, door je Italiaanse chef en gastheer Ennio. Accommodatie op het mooie landgoed van Caravanserraglio met zwembad, in zelfstandige, comfortabele appartementen met keuken.
Details Dolce Course

During the cooking couses you have plenty of free time to enjoy your holiday
The pool
Cooking classes with your personal Italian chef at the Caravanserraglio restaurant

more info on the intenso course

" Few seasons ago 8 friends went to a little village called Serrapetrona, in Le Marche - Italy, to learn more about the Italian cooking. We stayed at the Caravanserraglio of Ennio Barbieri, who was our host and teacher."
Click here to read more about the testimonials of Monique and friends.

cooking in italy mail contact us at info@caravanserraglio.com
Tel. +39 333 8492998