Vakantie huizen en appartementen met zwembad in Marken. Agriturismo met vakantiehuizen in Marche Italie
Dit is een plek die oorspronkelijk is gemaakt voor kinderen, alle ruimtes zijn georganiseerd om ze vrij te laten en plezier te hebben, 20 jaar geleden, toen onze dochter klein was, was het een noodzaak, nu gaat onze dochter naar de universiteit, maar de plek blijft perfecte plek voor kinderen. Tegenwoordig zijn alle gebouwen geschikt om families en vriendengroepen te ontvangen voor zomeractiviteiten. De zomerdagen draaien rond het grote zwembad om te spelen onder de zomerzon, de lichte balzaal waar we tangocursussen en yogapraktijken organiseren, het restaurant uitgerust voor kooklessen en proeverijen van Marche-wijnen.


Vakantiehuizen Italie agriturismo Marche

In de regio de Marken (Le Marche) in Italië ligt agriturismo Caravanserraglio, een groot landgoed met verschillende vrijstaande vakantiewoningen, voorheen een grote boerderij bestaande uit meerdere huizen voor de veschillende families. Gelegen nabij Tolentino in een prachtig landschap in de uitlopers van de Monti Sibillini biedt deze plek alle mogelijkheden voor een heerlijke Marche vakantie.

Op het landgoed van Caravanserraglio staan vier in authentieke staat gerestaureerde landhuizen - midden in een beschermd natuurgebied - in een van de mooiste, nog ongerepte locaties, de provincie Le Marche in midden Italië. Het landgoed van Caravanserraglio biedt een beeldschoon uitzicht op het typische Marche landschap en heeft een grote tuin en park (100.000 m2) elk van de vrijstaande vakantiehuizen en de appartementen hebben een prive tuin met veranda.

Eeuwenoude eiken zorgen voor koele schaduw evenals de vele olijfbomen. Tijdens de zomer en herfstmaanden kunnen gasten heerlijk fruit plukken in de grote fruitboomgaard.

vakantie huizen en appartementen met zwembad Marche Italie
Vakantiehuis met zwembad in Marche Italie
Vakantiehuis in Marche Italie

Vakantiehuis in Marche Italie
Vakantiehuis met zwembad in Marche

Vakantiehuis met zwembad in Marche