holiday in Marche

Kalender kookcursussen en activiteiten in Marche Italië

Cursussen in Italië: kookcursussen, excursies, kunstgeschiedenis, Marche Italië

Eet gezond en vereenvoudig je leven! Onze cursussen zijn gericht op liefhebbers van de Italiaanse keuken, cultuur en de kunst van gezond leven. In de tavernes van Agriturismo Caravanserraglio bieden we de mogelijkheid om ideeen en kennis uit te wisselen bij een jong persoon en informele sfeer, met het motto van: Eet gezond en vereenvoudigd leven! Dit is een plaats waar de authenticiteit en de kracht van de Italiaanse keuken tot de beste zijn belichaamd, een eenvoudige keuken, vrij van barok en overmatige verwerking die het enige doel hebben om te verbazen. Een keuken die zich niet probeert te conformeren in een enkele stijl met millimetrisch koken, benadrukt de verschillen en buigt niet naar de mode. Hier gaat de professionaliteit van de leerkrachten gepaard met passie en authenticiteit. Dit is een zeer belangrijk punt voor ons, de passie en interesse in de acties die we uitvoeren. Koken is een daad van liefde jegens uw gasten, tegenover zichzelf maar ook tegenover de producten die de natuur ons biedt. Goed koken is een daad waarbij passie en liefde zich vermengen met kennis. De kunst van het koken is het resultaat van een alchemie van smaken. Elke handeling moet met zorg en wijsheid worden uitgevoerd. Het praktische gedeelte van de cursussen vindt voornamelijk plaats in Caravanserraglio, waar de kookworkshop zich bevindt het restaurant van de boerderijvakantie, een mooie, nieuwe en ingerichte keuken, volledig uitgerust met de modernste gebruiksvoorwerpen en gereedschap voor de keuken, op een manier die alle deelnemers in staat stelt om te werken en te leven deze directe ervaring, het creeren en voorbereiden met eigen handen van de inhoud van elke les.

Vacation rentals Marche Italy
Kookcursus Intenso Marche Italie

De Intenso cursus is voor wie een echte passie heeft voor Italiaans koken in Italie. Elke dag een kookcursus, bezoek naar plaatselijke markten om de ingredienten te kopen, of aromatische kruiden en groenten plukken uit de moestuin.

Rentals Marche

Marche Italie Kookcursus Dolce
Tijdens de Dolce kookcursus heb je genoeg tijd om naast de gezamelijke activiteiten, individueel van je vakantie te genieten. Kooklessen met heerlijke regionale recepten in het restaurant van Agriturismo Caravanserraglio. De lessen worden gehouden in het Engels, door je Italiaanse chef en gastheer Ennio.

Personalized cooking courses

Kookcursussen op maat
Kookcursussen op maat naar jullie wensen, individueel of in groep, met wijnproeverijen uit de streek Marche.

Rentals Marche

Kook, kunst en Fun vakantie in Marche Italie
Marche is een plek vol verrassingen en ontdekkingen. Ennio, neemt je graag mee op een vermakelijke en hartstochtelijke reis naar kunststeden en landstreken. Gecombineerd met Italiaanse kooklessen en heerlijke maaltijden & wijnen!

Winetastings of Marche winese

Marche wijnproeverijen
Wijnproeverijen van Marche wijnen, zoals de authentieke Vernaccia wijn uit Serrapetrona, bezoeken aan lokale wijnkelders, ontwerp je cursus op maat.

farm with organic coltivation

Activiteiten op de boerderij
Als je van het boerenland houdt, kun je je uitleven op onze biologische boerderij.

the perfect place to relax

Lofrede aan het luieren
Caravanserraglio is de perfecte plek om te ontspannen en om niets te doen behalve een boek lezen, of een lekker glas wijn drinken aan de rand van het zwembad. Luieren kan zeer productief zijn!

holiday in Marche

holiday in Marche
Cooking classes in Marche Italy

Wandeltochten Marche Sibillini
Ken je het verhaal van de Sibille, het vrouwelijke orakel van de Sibilijnse bergen? In dit natuurpark kun je lichte en zware wandelingen maken in een overweldigend natuurlandschap. Alleen of begeleid, Ennio en vrienden delen graag hun ervaringen met je.

Italian cooking classes with Art tours in Marche

Smaak van Marche
Smaak van Marche combineert Italiaanse kooklessen met kunstexcursies in Marche, voor als je een passie voor de Italiaanse keuken èn kunst in Italie hebt

Children Activities Marche, Italy

Activiteiten voor kinderen
Caravanserraglio is een droomplek voor kinderen, als je naar een paar foto's kijkt snap je waarom.

The Sibillini Mountains Natural Park

Paardrijden
Het natuurpark van de Sibillijnse bergen is een onvergetelijk gebied om te paard te bezoeken, hier vind je adressen van paardrijscholen en manege´s in onze buurt.

The Sibillini Mountains Natural Park

Fietsen
Marche is dé plek voor fietsliefhebbers, mits je getrainde benen hebt! We hebben een aantal mountain bikes ter beschikking voor onze gasten. Hier vind je ook de link naar de vereniging die fietsen verhuurt en fietsevenementen organiseert in het gebied van Marche.

Over de cursussen in Marche Italie

Wij verzorgen Italiaanse kookcursussen en kunstexcursies in het prachtige gebied van Midden-Italië. Onze groepsreizen in Italië garanderen persoonlijk contact, plezier, comfort en ontspanning.
De cursussen zijn voor 'absolute beginners', voorkennis is niet vereist. Maar ook de reeds ingewijde Italië-liefhebber kan bij ons zijn hart ophalen en genieten van een inspirerende en plezierige week, vol nieuwe ontdekkingen en met verdieping in de materie.
Wij hebben een jonge en informele benadering, met een grote passie voor kunst, geschiedenis en goed eten. Professionele begeleiding van en Italiaans koken met een echte Italiaanse Chef.
Tien jaar geleden zijn wij begonnen met de eerste kook- en kunstcursussen in Italie. Sindsdien specialiseren wij in Italiaanse kooklessen, kunstgeschiedenislessen, wijnproeverijen en rondleidingen in Italië. Met onze achtpersoonsbus leiden wij onze gasten rond in dit prachtige gebied.

Ennio zijn communicatieve vaardigheden en zijn ervaring die hij heeft opgedaan als Chef in zijn restaurant, en tijdens zijn reizen. Daarnaast werken we samen met lokale professionals, dus je leert tijdens de vakantie veel andere Italianen kennen op een persoonlijke manier! Zoals de enoloog tijdens wijnproeverijen en de kaasboer tijdens kaasdemonstraties, maar ook de barman of barvrouw in een van de gezellige barretjes, en de priester als hij de kerk voor ons komt openen. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen voor een fantastische cursus in Italie op Caravanserraglio!

Marche is de perfecte regio voor een Italiaanse vakantie. De omgeving van Caravanserraglio is ideaal voor lange wandelingen ver weg van de bewoonde wereld, fietsen, paardrijden, gastronomische ontdekkingen zoals wijnproeverijen, olijfolieproeverijen, kazen proeven, Italiaanse kookcursussen, of simpelweg ontspannen. Hieronder vind je links naar de pagina's van de verschillende activiteiten voor de hele familie, voor een overgetelijke vakantie in Marche Italie.

Welcome in cursussen Marche Italie mail contact us at info@caravanserraglio.com click here to see all the courses at the Caravanserraglio Agriturismo in Marche