Cooking courses with visits to medioeval town in Marche

Er zijn plaatsen die de oorspronkelijke zuiverheid behouden, nou ja, dit is er een van.

Wie wij zijn, vakantiehuizen en appartementen met zwembad in Marche Italië, kookcursussen, kookscholen over de Italiaanse keuken & wijn proeven

Lezione di equitazione

het landhuis ligt in het natuurpark van de Sibillini-bergen in het dorp Serrapetrona

Una breve storia

Alles is begonnen bijna drie decennia geleden, in 1989. Toen Ennio, nadat hij de wereld rondgereisd had voor zijn werk met paarden, hij verschillende Agriturismi in Toscane organiseerde, besloot hij om een nieuw avontuur te beginnen: hij vestigde zich bij Serrapetrona en zo is Caravanserraglio geboren.
In die tijd was het nieuwe project met paarden, dieren en jonge ruiters. Door de jaren heen zijn er veel dingen veranderd en hij heeft het pand getransformeerd op een prachtige plek om gasten te ontvangen.
Ennio verwelkomt u bij Caravanserraglio en helpt u bij uw aankomst, hij geeft u graag informatie over de historische bezienswaardigheden, tradities en kunstwerken in de omgeving.

click here to see Ennio with UK tv star Gary Rhodes on the BBC program

Cooking classes in Marche Italy

One-man-band

Het hart van Caravanserraglio is Ennio. Samen met Friends veranderde hij het landgoed in een mooie plek om mensen te ontvangen. Ennio is degene die je op Caravanserraglio ontvangt en helpt bij aankomst.

De traditie van de Italiaanse keuken en de Italiaanse wijnen worden door Ennio met passie en vermaak uitgelegd tijdens de kooklessen en wijnproeverijen in restaurant Caravanserraglio in Marche. De prachtige ligging van het restaurant op het landgoed van Agriturismo Caravanserraglio, omgeven door zes hectaren land met olijvenbomen, wijngaarden, grote moestuin en fruitboomgaard, grenzend aan andere weiden en akkerland, maken de kookcursussen een verrassende ervaring vol nieuwe ontdekkingen!

Contattaci »


Ennio in Marche Italy

Shamar

De dieren die bij ons wonen begeleiden je in het ritme van de Natuur: Shamar is een arabische volbloed, het enige overgebleven paard van de voormalige manege. Neo is onze hond en de bewaker van het huis. Mila de poes is een onverbeterlijke slaapkop en zij geniet elke dag op een nieuw plekje van de zon, de wind en de rust om haar heen.

gatto

Shamar e Neo mail contact us at info@caravanserraglio.com Cooking courses and escoursion in the center of Italy Mele rosa coltivazione biologica