Kookvakantie voor liefhebbers van Italië en Italiaans eten

Intenso Italiaanse kookcursussen in Marche Italië
Kookvakantie voor liefhebbers van Italië

Kookcursussen, kookscholen over de Italiaanse keuken & wijn proeven

Doe mee met deze praktische kookcursus, de hele dag activiteiten, geweldig eten, heerlijke wijnen, een ontspannen en informele sfeer, waar je nieuwe vrienden kunt ontmoeten. Op een prachtige locatie in het hart van Midden-Italië accommodatie in zelfstandige appartementen met zwembad waar: om een vakantie te beleven in de puurste Italiaanse geest tussen wijn, eten, kuns t en natuur.

Kooklessen met geweldig eten en wijnen worden geserveerd

Kooklessen met geweldig eten en wijnen worden geserveerd

Koken in Italië

Ontdek Italië door middel van een hand-on kookcursus, iets nieuws te leren, genieten van de Italiaanse zon in een ontspannen en informele sfeer in een fantastische locatie met leuke en nieuwe vrienden.

Kookvakantie in Italië

De kookcursussen.

De lessen worden gehouden in het Engels, in het restaurant van agriturismo Caravanserraglio door je Italiaanse chef en gastheer Ennio Barbieri. Ennio Barbieri is een ervaren Italiaanse Chef, actief lid van de Slow Food vereniging, onderzoeker van oude tradities, echte alchemist, achter zijn grappende en informele houding schuilt een bron van kennis en informatie die zowel een liefhebber van de Italiaanse keuken als de proffesional kan bevredigen.
Elke dag een kookcursus, bezoek naar plaatselijke markten om de ingredienten te kopen, of aromatische kruiden en groenten plukken uit de moestuin. De Italiaanse keuken is niet te scheiden van de wijnen en de wijngaarden, markten en de middeleeuwse dorpen, het landschap en het klimaat, en Marche is de perfecte plaats om het echte authentieke Italië te ervaren.

Hoogtepunten van de vakantie:

 • Kooklessen met heerlijke regionale recepten in het restaurant van Agriturismo Caravanserraglio.
 • De lessen worden gehouden in het Engels, door je Italiaanse chef en gastheer Ennio.
 • Bezoek naar verschillende lokale wijnboeren die voor de rode Vernaccia wijnen de prestigieuze DOCG titel hebben gekregen in Italie.
 • Bezoek naar lokale pecorino kaasmaker. Demonstratie van maken van mozzarella, ricotta en pecorino kazen.
 • Accommodatie op het mooie landgoed van Caravanserraglio met zwembad, in zelfstandige, comfortabele appartementen met keuken.
 • Het vervoer tijdens de excursies in een nieuwe 8-persoons bus is inbegrepen.

Kookvakantie voor liefhebbers van Italië en Italiaans eten

Kooklessen in Italië

Kookcursussen plezier maken en nieuwe vrienden ontmoeten

Ontdek Italië door middel van een hands-on kookcursus, genieten van de Italiaanse zon in een ontspannen en informele sfeer , op een fantastische locatie, plezier maken en nieuwe vrienden ontmoeten.

ontdek alle cursussen en prijzen op de Caravanserraglio Agriturismo in Marche, ItaliŽ klik hier

ontdek alle cursussen en prijzen op de Caravanserraglio Agriturismo in Marche, Italië klik hier

Kookvakantie Voor de liefhebbers van Italië en Italiaans eten

Kookvakantie Voor de liefhebbers van Italië en Italiaans eten

Als lekker eten, goede wijnen en koken je passie is, als je op zoek bent naar een culinaire vakantie, dan is de Intenso kookcursus echt iets voor jou!

Kookcursussen met bezoeken aan middeleeuwse stad in Marche

Italiaanse lifestyle

Iemand heeft gezegd: we zijn wat we eten. Wij kunnen zeggen dat we zijn zo gelukkig dat we eten met al onze zintuigen, met onze mond, met onze ogen en met onze oren en met de volledige sfeer die ons omringt. We voeden niet alleen onszelf. We proberen om te zorgen voor onszelf en onze gasten. Dit zal het onderwerp zijn, dit zal de filosofie van de cursussen zijn: om de beste ingredienten te gebruiken en de het eten met zorg voorbereiden. We zullen gebruik maken van de beste producten die afkomstig zijn van biologische boerderijen, en we zullen alle producten met de grootste zorg kiezen. Bijzondere aandacht en ruimte voor vegetariërs recepten. Vlees-producten zijn zorgvuldig geselecteerd en ze komen uit de lokale producenten. Ook de verschillende soorten kaas, groenten en de zelfgemaakte pasta's zijn van de hoogste kwaliteit, teneinde een evenwichtig dieet. De wijnen die wij bedienen zijn geselecteerd en vooral lokale. De eetzaal van het restaurant is het behoud van het rustieke en warme sfeer met houten vloer, meubels en keramiek, samen met de informele presentatie, vormen de achtergrond voor en goed gezorgd eten. Dan gewoon genieten van een Italiaanse kookcursus met ons!

kookcursus in Marche Italie

Bekijk de data

Kookcursus in Marche Italië prijs: € 1250,00 week
De prijs Intenso kookcursus bestaat uit:

 • 7 nachten accommodatie met ontbijt
 • 7 diners + 6 lunches met wijn in het restaurant van Caravanserraglio
 • 7 kookcursussen
 • 5 half-day excursies (kunststeden, tentoonstellingen, middeleeuwse dorpen, monumenten, lokale markten, musea)
 • Ingrediënten voor de kooklessen
 • Alle vervoer in Italie inbegrepen in het programma met prive airconditioned 8-persoons bus
 • Gebruik van het zwembad

Ontdek Italië door middel van een hand-on kookcursus, iets nieuws te leren, genieten van de Italiaanse zon in een ontspannen en informele sfeer in een fantastische locatie met leuke en nieuwe vrienden.

mail contact us at info@caravanserraglio.com
Tel. +39 333 8492998