Cooking courses with visits to medioeval town in Marche

Excursies in Marche Umbrië en Toscane Italie

Net als de naburige regio's Toscane en Umbrië Marche is rijk aan geschiedenis, kunst en cultuur. Verrijk uw bezoek aan Marche Italië met gerichte excursies naar de meest fascinerende plekken, monumenten, kerken en musea, in abdijen, kloosters en paleizen. U zult ontdekken dat er veel overeenkomsten zijn tussen Marche en de aangrenzende delen van Italië, met lokale kenmerken die dit unieke erfgoed te maken. Tijdens de rondleiding ook genieten we van de rust, het heerlijke eten, de ervaring van de lokale bevolking en de schoonheid van de natuur in Marche. Steden en dorpen zijn vaak idyllisch gelegen op de top van een heuvel en fantasierijke spelen uitzicht.

Kookcursus op maat met wijnproeverijen en bezoek aan lokale wijnkelders 
   en kaasmakers.

Smaak van Marche

Excursies in Marche Umbrië en Toscane met ookcursus.

Smaak van Marche combineert Italiaanse kooklessen met excursies in Marche, voor als je een passie voor de Italiaanse keuken èn kunstgeschiedenis in Italie hebt. Elke dag een excursie (Urbino, Perugia, Assisi, Macerata, Camerino, San Severino, Tolentino, Serrapetrona, abdij van Fiastra), een kookcursus, aromatische kruiden plukken, bezoek aan lokale markt, of wijnproeverijen. De kooklessen in het restaurant van Caravanserraglio worden gehouden in het Engels, door de Italiaanse chef en gastheer Ennio. Alle vervoer in Italie inbegrepen in het programma met airconditioned 8-persoons bus
Details Smaak van MarcheKookcursus op maat met wijnproeverijen en bezoek aan lokale wijnkelders 
   en kaasmakers.

Excursies in Marche Umbrië en Toscane Italie

Excursies, Kookcursus, wijnproeverijen in Marche Umbrië en Toscane Italie

Excursies, Kookcursus, wijnproeverijen in Marche Umbrië

Kookcursus Excursies, Kookcursus, wijnproeverijen in Marche Umbrië
Kookcursus op maat met wijnproeverijen en bezoek aan lokale wijnkelders 
   en kaasmakers.

Kookcursus op maat met wijnproeverijen en bezoek aan lokale wijnkelders 
   en kaasmakers.
mail contact us at info@caravanserraglio.com

Italiaanse lifestyle

Iemand heeft gezegd: we zijn wat we eten. Wij kunnen zeggen dat we zijn zo gelukkig dat we eten met al onze zintuigen, met onze mond, met onze ogen en met onze oren en met de volledige sfeer die ons omringt. We voeden niet alleen onszelf. We proberen om te zorgen voor onszelf en onze gasten. Dit zal het onderwerp zijn, dit zal de filosofie van de cursussen zijn: om de beste ingredienten te gebruiken en de het eten met zorg voorbereiden. We zullen gebruik maken van de beste producten die afkomstig zijn van biologische boerderijen, en we zullen alle producten met de grootste zorg kiezen. Bijzondere aandacht en ruimte voor vegetariërs recepten. Vlees-producten zijn zorgvuldig geselecteerd en ze komen uit de lokale producenten. Ook de verschillende soorten kaas, groenten en de zelfgemaakte pasta's zijn van de hoogste kwaliteit, teneinde een evenwichtig dieet. De wijnen die wij bedienen zijn geselecteerd en vooral lokale. De eetzaal van het restaurant is het behoud van het rustieke en warme sfeer met houten vloer, meubels en keramiek, samen met de informele presentatie, vormen de achtergrond voor en goed gezorgd eten. Dan gewoon genieten van een Italiaanse kookcursus met ons!

kookcursus in Marche Italie